Bericht versturen

 

De Communicatietechnologieco. van Dongguanritian, Ltd.

Thuis

Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd.

Certificaat
CHINA Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten Dank u voor de uitstekende oplossing. Goede baan!

—— Mohammad

De goede kwaliteit, goede prijs, de goede dienst dankt u zeer aan Uitstekende schakelaars!

—— Thiago Monzo

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd.
Fabriek Het Bureau van de bedrijfontvangst Geïntegreerd Bureau Duitse tentoonstelling Duitse tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Ritianmededeling
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 20000000-5000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 60% - 70%

 

De Ritianmededelingen Co., Ltd werden opgericht in Januari 2009, met een de bouwgebied van bijna1300vierkantemeters. Is een onderzoek en een ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische componenten en componenten, foto-elektrische schakelaars, sensoren, die uitrustingscomponenten van privé high-tech ondernemingen telegraferen.
Sinds zijn aanvang, heeft het bedrijf zich op het ontwerp en de ontwikkeling van de producten van het verbindingssysteem geconcentreerd. Het is een bekende schakelaarfabrikant in China en rangschikt eerst in de industrie. De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten schakelaars met hoge frekwentie, schakelaars met lage frekwentie, optische vezelschakelaars, industriële schakelaars, hoge snelheidsschakelaars, enz.-etc. omvatten de Kabelcomponenten hoofdzakelijk de componenten van de radiofrequentiekabel, de componenten van de signaalkabel, de componenten van de machtskabel, optische kabelcomponenten, automobiel bedradingsuitrusting.

De meeste producten hebben UL-certificatie en TUV certificatie overgegaan. Alle producten zijn met de internationale normen van CEI en binnenlandse de industrienormen in overeenstemming, en op datacommunicatie, industriële controle, nieuwe energie, medische elektronika, materiaal productie, militaire steun, de automobielsteun van de bedradingsuitrusting en andere gebieden wijd gebruikt. Sommige producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oost-Azië en Zuid-Azige en andere landen en regio's. Het bedrijf heeft sterke uitvoerige het steunen en de dienstmogelijkheden, stabiele en betrouwbare productkwaliteit, en unaniem lof van klanten in binnen- en buitenland ontvangen.

CHINA Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
Het bedrijf heeft de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, ISO/TS16949-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 13485, GJB9001B overgegaan: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2009 heeft de militaire, en vertrouwelijkheid op drie niveaus verkregen

kwalificatie van onderzoek en productie-eenheden van wapens en materiaal en wetenschappelijke onderzoek en productievergunning.
Het bedrijf heeft een hoogstaand en ervaren R&D-team van meer dan 30 mensen. Het heeft etc. technische opstelling en techniekontwikkelingsteams van hoge frequentie, met lage frekwentie, opto-elektronica, de industrie, de militaire industrie, automobiele bedradingsuitrusting, kabelcomponenten, matrijzenontwerp. Het bedrijf heeft 7 nationale octrooien, met inbegrip van 5 gebruiksmodellen en 2 uitvindingsoctrooien verklaard.
De industriële ketting van het bedrijf is volledig, van matrijzenontwerp, matrijs onderhoud en productie, het ononderbroken stempelen, injectie het vormen, mechanische verwerking, het afgietsel van de precisiematrijs en andere productie. Naast zijn krachtig online testend vermogen, is het uitgerust met een modern laboratorium, dat het elektro, mechanische en milieuprestaties testen van diverse schakelaars kan voltooien. Momenteel, is het voor laboratoriumcnas certificatie van toepassing.

CHINA Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Contactgegevens
Dongguan sun Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 15099965979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)